Udregning af håndværkerfradrag

Er du også i tvivl om du er berettiget til håndværkerfradrag? Det forstår jeg udemærket godt, da det hverken er til at finde hovede eller hale i. Først afskaffer regeringen fradraget og senere hen bliver det genindført men med nye regler og regulationer for ikke at nævne diverse nye krav der er til det arbejde du får udført. Men fortvivl ej, hos Råd & Mal har de skrevet en indlæg om hvordan og hvorledes med håndværkerfradraget. klik blot her – udregning af håndværkerfradrag

Foruden at forklare hvordan fradraget fungerer, lister de også de forskellige services du kan trække fra, altså alt lige fra malerarbejde til børnepasning. Men ikke nok med det, så får du også en udførlig guide for hvordan du benytter dig af fradraget samt de ting du skal være opmærksom på, når du taster det ind i din forskudsopgørelse.

Udover bare at være en fremragende rådgivningspartner, så klarer Råd & Mal også dine maleropgaver for dig, store såvel som små, med fokus på kundetilfredshed ned til mindste detalje. Dette sikres gennem god kundebetjening af de dygtigste faguddannede med stor erfaring. Så om du er gør det selv typen, eller helst vil overlade det til de professionelle, eller bare er erhvervsdrivende, så kontakt Råd & Mal og få et tilbud på maling eller en hel maleropgave. Kvaliteten er i top og erfaringen er høj, da firmaet er ejet af en familie hvor erfaringen tæller mere end 15 år. Så husejere og børnefamilier skal ikke længere tænke på de store maleropgaver, kontakt blot Råd & Mal.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.