Træt af tør serrano og kedelige oliven

Tapasaftenen som alle husker

Tapas er lækkert, fristende og appetitvækkende. Jeg elsker konceptet, hvor hver enkel skål, tallerken og glas er fyldt med en lille smagsprøve på lækre delikatesser. Det fungerer så godt, at man kun lige får en lille portion af hver af de forskellige retter. Jeg er også typen, der kører død i ensformig mad, og traditionel dansk madlavning er generelt ikke lige min kop te. Uanset om du elsker sovs og kartofler eller chorizo, så er tapas noget af det lækreste, som kan give et lille afbræk i den sædvanelige madplan. Det kan godt være, at du tænker: Åh, men det er jo så besværligt at stå med så mange forskellige små anretninger. Hvis det er tilfældet, så vent med at lave tapas til en speciel aften, hvor du eller I bare skal nyde maden uden at tænke på forberedelserne. For mit vedkommende så hjalp tapas mig til at få et andet forhold til mad. Den dag i dag vil jeg langt hellere have en lille portion guld end en stor portion snask.

Opskrifter fra spanien

En måde at bevare det pikante, lækre og indbydende af tapas er ved faktisk at lave tapas. Øh ja, det gør jeg da også! Fedt, for der er sørme mange tapasaftener, der er baseret på et ostebord nærmere end tapas. Der findes så vanvittig mange tapas opskrifter, som gør daten, familiemiddagen eller alenehyggen uforglemmelig. Jeg har fundet utrolig meget inspiration på nettet, hvor jeg har fundet autentiske tapas retter, som jeg har forberedt. Så husker man aftenen for de rigtige ting.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.