Tag festen til næste højder

Har du overvejet at holde en stor fest i haven, eller er der opstået en højtid som studentergilde 40 års fødselsdag eller lignende og du skal til at holde en stor fest. Så kan du tage festen til nye højder ved at overveje at leje en mobil bar. Når du holder en havefest hedder det i fagtermer en mobile fest, festen kan tages til nogle helt nye højder ved at leje en bar med professionelle bartendere. Der er ingen tvivl om dette vil imponere samtlige gæster, og er med til at sikre at ens drikkevarer til festen bliver lavet i de perfekte blandingsforhold, også selv når gæsterne har fået en del drinks 🙂

Jeg har været inde og undersøge mulighederne for forskellige bartender løsninger, og har hørt rundt omkring i mit netværk. Jeg var til en 40 års fødselsdag, hos en folkeskoleven. Festen var ekstrem god, og det toppede bare lige festen at der var hyret en professionel bar, med bartendere. Mit indtryk var at alle gæsterne var helt vilde med konceptet, og de drinks jeg fik i løbet af aftenen var alle perfekt lavet. Der var ihvertfald ingen tvivl om der var tale om professionelle bartendere. Til den fest jeg var til havde de hyret en mobilbar fra privatbar.dk hvilket jeg også vil anbefale, men også selv overvejer at gøre når jeg skal holde en større havefest for venner og naboer om lidt. Priserne fra privatbar.dk ligger på et passende og fair niveau taget oplevelsen og råvarernes pris i betragtning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.