Online markedsføring med adhelp.dk

Jeg har langt om længe overgivet min online markedsføring til andre, der kan finde ud af at gøre det godt. Det tog lige sin tid inden jeg var klar til at give den opgave fra mig, men jeg måtte indrømme at lige den del var ikke indenfor min ekspertise – og ja udviklingen går så hurtig inden for denne gren, at det er svært at følge med. Jeg talte med nogle i mit netværk om at jeg havde brug for hjælp til online markedsføring, og om de havde nogen erfaring med den del og om de kendte nogle de kunne anbefale. De fleste i netværket, havde for længst afgivet den post til eksperter, da de heller ikke kunne følge med den udvikling der var indenfor online markedsføring – og dem der blev anbefalet mest var adhelp.dk

Global Online markedsføring

Det gode ved at markedsføre sig online, er at det kan blive globalt og ikke bare lige i vores lille land Danmark. Nå men jeg tog fat på adhelp.dk og forklarede dem hvad det var jeg lige havde behov for, og hvad det var jeg ikke kunne finde ud af. De var yderst kompetente til at forklare mig, hvad der kunne lade sig gøre og hvad der ikke kunne. vi fik sat en ramme op for hvad den online markedsføring skulle indeholde – og da der ingen binding var udover den løbende måned, var det til at have med at gøre. Jeg fik at vide at jeg skulle lade resultaterne tale for sig selv, og de gjorde de.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.