Jeg skal anlægge ny køkkenhave

Hvordan laver man en køkkenhave?

Min lille familie og jeg overvejer at anlægge en ny køkkenhave, men vi er meget i tvivl om hvordan vi kommer i gang og hvad vi skal være opmærksomme på. Vi er derfor startet en større undersøgelse på nettet for, at blive klædt bedst muligt på til at anlægge den nye urtehave.

Vi kan se at det er vigtigt at vi først finder en god placeringer, så vi sikre de helt rette lysforhold. Dernæst skal vi tænker over hvilke grøntsager vi vil dyrke, så vi tilpasser jorden efter netop dette. Derudover er det en god ide med gødning til urtehave. Da dette er med til at give planterne mere energi og sikre en frodig urtehave med masser af lækre grøntsager.

Vi har besluttet at vi vil have kartofler da de er så lækre i en masse mad. Vi vil have ærter, bare fordi det elsker ungerne. Så vil vi dyrke en masse forskellige typer løg. Jeg har nemlig en stor passion for løg, og elsker at lave den i mange varianter. Især syltede løg er mega lækre i burgere og andre ting. Derudover nyder jeg at lave grillede løg, som gør sig godt sammen med en lækker steak.

Vores urtehave planlægger vi at lave som et højbed, og her vil vi bruge en masse gamle brædder til at bygge den af. Det giver haven et lækkert ældre look, som passer godt ind i vores nuværende stil. Det skal nok blive en super køkkenhave vi får lavet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.