Hvad er rådgiveransvarsforsikring?

Få rådgivning om dine forsikringer

Hjemme hos os har vi en del forsikringer. Vi er en familie på fire, to voksne og to børn. Vores børn er tre og otte. Vi bor i et hus og har to biler. Derfor har vi mange forsikringer at tage hånd om, men hvilke forsikringer skal man have, og hvilken dækning er vigtig af have på sine forsikeringer.

Vi har derfor rådført os hos forskellige firmaer herom. Det var vigtigt at det firma vi snakkede med havde en rådgiveransvarsforsikring som gav os en ekstra sikkerhed i at samarbejde med dem.

Vi fandt revision-plus.dk som virkelig har været værdiskabende rådgivere som har hjulpet os til at få den helt rette forsikringsdækning. Vi havde en fast kontaktperson som virkelig kunne trække på hans store ekspertise indenfor området, og som virkelig hjalp os til at få den rette dækning på vores forsikringer. Det var tydeligt at de kendte til alle vores problemstillinger, og havde mødt dem i deres virke før. Vi var meget trygge gennem hele forløbet og vi var aldrig i tvivl om at de rådgav os korrekt. Det har fra start til slut været en super god oplevelse, selvom det var noget vi frygtede at skulle i gang med. Men der blev vi meget overrasket og det gik meget nemmere end vi turde tro på var muligt. Men dette var takket være den super dygtige rådgiver vi fik hos Revision-Plus som bestemt har fået vores varmeste anbefalinger i vores omgangskreds. Så mon ikke der er nye kunder på vej.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.