En butiksløsning med flow

Hos navipartner kan vi hjælpe dig hvis du søger en komplet butiksløsning, så har vi vores fantastiske online POS System. Vi arbejder med systemer der kan optimere din butik på den ene eller anden måde. Vi har fx. værktøjer til varekøb, salgsstyring og økonomistyring i vores samlede POS System. Hos navipartner kan vi også hjælp dig med at etablere din egen webshop og vi arbejder med platformen Magento som kan integreres med økonomi systemet Business Central. Står du og skal sælge billetter til events og attraktioner kan vi assistere med systemet NP Entertainment der gør det let og overskueligt at gennemføre salg af billetter. Du får således en fuldt ud integreret løsning. Omnichannnel handler om at skabe en sammenhængende oplevelse for kunden på tværs af mange forskellige kanaler.
https://www.navipartner.dk/

Omnichannel giver en god kundeoplevelse

Vi er retail partners og sørger således for at butikker og webshop i detailhandlen kan få optimeret deres kundeoplevelse. Hos navipartner arbejder vi med omnichannel retail hvor kundens skift mellem de forskellige kanaler skal opleves så gnidningsfrit som muligt. Som kunde ved navipartner er det vores opgave at sørge for at du får lige præcis den digital løsning der passer præcis til din virksomhed og dine kunder. Omnichannel er fremtiden og vi arbejder hele tiden på at forbedre de forskellige komponenter i virksomhedens værdikæde, således at kunden får den bedst mulige oplevelse. Som retail partners er vi fortsat med til at sikre at virksomhederne kan få de bedst mulige systemer at navigere i hvad enten det handler om varekøb ,rapportering/analyse af data m.m.. Hos navipartner er omnichannnel retail i fokus.
Kig ind hos www.navipartner.dk og tag et kig på vores forskellige systemer. Vi glæder os til at se dig og tage en snak om dine behov.