Emballageløsninger til professionelle

Hvis man mangler plastpaller og plastbøtter kan man kigge ind på dtemballage.dk. Her finder man alt i plastopbevaring til industrien. Der findes også diverse plastspande, plastkar og plastkasser til mange former for opbevaring.
Dansk Transport Emballage tilbyder løsninger på mange former for opbevaring, der også passer godt til virksomheders behov for optimering på deres lagre.
Når man skal opbevare og gemme produkter på lager, er det altafgørende, at emballagen er forsvarligt lukket, og er godkendt til de specifikke former for produkter.
Det kan Dansk Transport Emballage hjælpe med.

Hvem bruger emballage?

Der er mange forskellige brancher, der kan have gavn af opbevaringsløsninger. Det kan være områder, som kemisk industri, der skal have nogle gennemtænkte opbevaringsmuligheder, eller fiskeriindustrien hvor emballagen mere skal tilgodese diverse lugtgener. Plastpaller, plastbøtter og plastspande er alle fantastiske løsninger til opbevaring. Restauration og catering branchen kan have brug for plastkar og plastkasser til opbevaring af diverse fødevarer. Tag et kig på plastpaller og se det store udvalg af forskellig emballageløsninger. Der er noget for enhver branche, det er bare et spørgsmål om, hvilket behov man har for opbevaring.
Ved effektiv opbevaring hvor man optimerer på ens emballagevalg, kan man sikre sig, at produktet ikke forgår, og man dermed ikke skaber restaffald.
Klik ind på hjemmesiden, og se det store udvalg af emballage. Produkterne er inddelt, så det er let at finde rundt og hurtigt at handle ind. Man skal som virksomhed blot oprette en konto, og derefter kan man starte med at handle på webshoppen. Der er også mulighed for at sende en mail eller ringe , såfremt der opstår et behov, for at få svaret på diverse spørgsmål. Vælg den rigtige emballage, så produktet når frem til slutkunden på en sikker måde.