Bæredygtige langtidsholdbare blomsterbuketter er en personlig julegave til hende, der har alt..

Langtidsholdbare blomster i julegave

Ønsker du at imponere og give en gave, som ikke alle får? En personlig og gennemtænkt gave, der passer præcis til modtageren som elsker blomster og planter? Og som meget sandsynligt går op i klimaet også?

Så er det bæredygtige blomster, du kan give som den perfekte julegave. Det er anderledes at få en buket blomster i julegave. Men det er heller ikke helt almindelige blomster. Blomsterne er behandlet på en måde, så de holder sig friske i et halvt år. Det vil sige at din modtager kan skifte den ugentlige buket på spisebordet ud, med bæredygtige og langtidsholdbare blomster.

Bæredygtige buketter i smukt design

De langtidsholdbare buketter bliver designet i forskellige temaer og i forskellige farvesammensætninger, der komplimenterer både farver og former på de forskellige blomster. Har du særlige ønsker kan disse også efterkommes. Det kunne måske være, at din modtager har en forkærlighed for en særlig farve eller farver. Eller måske også en yndlingsblomst, som du gerne vil have med i buketten. Den mest personlige gave til blomsterelskeren.

Men bæredygtige blomster kan også vække glæde hos alle andre, end lige de erklærede blomsterelskere. Vi holder alle af blomsterbuketter. De er så smukke, når de er bundet af professionelle med forstand på farver og former. De giver rummet et frisk pust af natur og skønhed.

Samtidigt kan du kigge på dem og glædes over dem, med fuldstændig ren samvittighed i sindet. Velvidende at du med dine bæredygtige blomster har reduceret dit CO2 aftryk med 99 %.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.